Iratkozz fel!

Címkék

apple (2) auto (1) bobby mcferrin (1) bringa (1) browser (1) dev (1) diy (1) dvd (1) hardware (4) iphone (2) mac (4) mythbusters (1) ruha (1) sharewarejunkie (1) sms (1) software (1) tom mabe (1) vicc (1) video (2) web (1) Címkefelhő

Írjon SMS-t 10 gombon anyád!

2008.08.15. 21:59 joco

10 gombon SMS-t* írni nagyon kényelmetlen dolog, mindig is irigyeltem a Communicatorral operáló ismerőseimet. Nem is kattantam rá soha nagyon az SMS-írásra, felhívni valakit mindig gyorsabbnak, hatékonyabbnak tűnt. SMS-t rendszeresen azóta írok, hogy megvettem a Blue Phone Elite-et. Nincs ingyen és nem is főz helyettem kávét, de nem is egy barokkosan túlfejlesztett, lassú, használhatatlan valami, mint sok más program. Tudok a gép billentyűzetéről SMS-t írni, az érkezett SMS-eket azonnal a képernyőre rakja, ha bejövő hívásom van, azt kírja a képernyőre és pause-ra rakja az iTunes-t. Nagyon nyomják a Talk-Thru nevű funkciót, ahol a telefon végig a zsebedben lehet, mert a gép audió eszközeivel bonyolítod a hívást — ez az ötlet is klassz lenne, de a megvalósítás lehetne jobb, főleg a delay mennyisége és a hang minősége nem tetszett. Van belőle két hétig használható próbaverzió, ezalatt simán kiderül, hogy kell-e ez neked.

* Egy ismerősöm évekkel ezelőtt több online közösségben is komoly egyszemélyes harcot folytatott, hogy az SMS szinonímájaként elterjessze a "röszü" kifejezést (értsd: rövid szöveges üzenet). Mindannyiunk szerencséjére nem járt sikerrel.

2 komment

Címkék: mac software sms

A bejegyzés trackback címe:

https://csakanintendo.blog.hu/api/trackback/id/tr86617979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serif · http://www.dub.hu/ 2008.08.18. 12:48:32

Két csendes megjegyzés:

1, az AddressBook régebben tudott SMS-t küldeni bizonyos telefonokkal, a BPE-hez hasonlóan tudta kezelni a bejövő hívásokat is, persze nem volt benne ennyi feature. Ez ha jól tudom már nem működik, rossz-rossz Apple.

2, az Apple saját Jézustelefonja nem tudja, sosem tudta ezt a featuret, azazhogy számítógépről kezeld az SMSeket, hívásaid. Gyakorlatilag egy 10ezer forintos eldobhatós SE telefon jobban és ügyesebben kommunikált a mekintossal, mint a saját szülöttük. Ciki.

majke 2008.08.18. 17:18:37

nekem viszont a windows mobile-s asus-t nem ismeri fel a bluephoneelite, bár elvileg ígérnek windows mobile támogatást. van rá valami másik program, de az sem fullos.
de nem is erőltetem, mert annyira utálom ezt a telefont, hogy kénytelen leszek venni egy iphone-t :)

más: egyedül Zoli nem írt még semmit, szerintetek megkapta a meghívót? :) zoli, jelentkezz!
süti beállítások módosítása