Írjon SMS-t 10 gombon anyád!

2008.08.15. 21:59 joco

10 gombon SMS-t* írni nagyon kényelmetlen dolog, mindig is irigyeltem a Communicatorral operáló ismerőseimet. Nem is kattantam rá soha nagyon az SMS-írásra, felhívni valakit mindig gyorsabbnak, hatékonyabbnak tűnt. SMS-t rendszeresen azóta írok, hogy megvettem a Blue Phone Elite-et. Nincs ingyen és nem is főz helyettem kávét, de nem is egy barokkosan túlfejlesztett, lassú, használhatatlan valami, mint sok más program. Tudok a gép billentyűzetéről SMS-t írni, az érkezett SMS-eket azonnal a képernyőre rakja, ha bejövő hívásom van, azt kírja a képernyőre és pause-ra rakja az iTunes-t. Nagyon nyomják a Talk-Thru nevű funkciót, ahol a telefon végig a zsebedben lehet, mert a gép audió eszközeivel bonyolítod a hívást — ez az ötlet is klassz lenne, de a megvalósítás lehetne jobb, főleg a delay mennyisége és a hang minősége nem tetszett. Van belőle két hétig használható próbaverzió, ezalatt simán kiderül, hogy kell-e ez neked.

* Egy ismerősöm évekkel ezelőtt több online közösségben is komoly egyszemélyes harcot folytatott, hogy az SMS szinonímájaként elterjessze a "röszü" kifejezést (értsd: rövid szöveges üzenet). Mindannyiunk szerencséjére nem járt sikerrel.

2 komment

Címkék: mac software sms

A bejegyzés trackback címe:

https://csakanintendo.blog.hu/api/trackback/id/tr73617979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serif · http://www.dub.hu/ 2008.08.18. 12:48:32

Két csendes megjegyzés:

1, az AddressBook régebben tudott SMS-t küldeni bizonyos telefonokkal, a BPE-hez hasonlóan tudta kezelni a bejövő hívásokat is, persze nem volt benne ennyi feature. Ez ha jól tudom már nem működik, rossz-rossz Apple.

2, az Apple saját Jézustelefonja nem tudja, sosem tudta ezt a featuret, azazhogy számítógépről kezeld az SMSeket, hívásaid. Gyakorlatilag egy 10ezer forintos eldobhatós SE telefon jobban és ügyesebben kommunikált a mekintossal, mint a saját szülöttük. Ciki.

majke 2008.08.18. 17:18:37

nekem viszont a windows mobile-s asus-t nem ismeri fel a bluephoneelite, bár elvileg ígérnek windows mobile támogatást. van rá valami másik program, de az sem fullos.
de nem is erőltetem, mert annyira utálom ezt a telefont, hogy kénytelen leszek venni egy iphone-t :)

más: egyedül Zoli nem írt még semmit, szerintetek megkapta a meghívót? :) zoli, jelentkezz!
süti beállítások módosítása